Stäubli Teknolojik Yenilikleri ile ITMA Asia + CITME 2014’te

Stäubli, otomatik çözgü, çözgü bağlama, dokuma hazırlık sistemleri ve leasing çözümlerini ITMA Asia + CITME 2014’te tanıtacak

  09 Mayıs 2014 10:18 Cuma
Stäubli Teknolojik Yenilikleri ile ITMA Asia + CITME 2014’te

Dokuma makinelerinin dünya çapında uzman ve lider üreticilerinden Staubli, teknolojik yeniliklerini ITMA Asia + CITME 2014’te ziyaretçilerle paylaşacak. 1892 yılından bu yana tekstil sektörü için faaliyet gösteren Staubli, otomatik çözgü, çözgü bağlama, dokuma hazırlık sistemleri ve leasing çözümlerini tanıtacak. Staubli, ziyaretçilere tanıtacağı makineler arasında SX jakar makinesi, LX3202, LX 1602, Safir S30, otomatik çözgü düğüm makineleri Magma ve Topmatic yer alıyor.

SX Jakar Makinesi

SX Jakar makineleri, her türlü hava jetli, rapierli ve projektilli dokuma makinelerinde düz kumaşlar ve havlu kumaşların dokunması için özel olarak geliştirilmiştir. Uygulamaya bağlı olarak, SX Jakar makinesi, 1408 çengel veya 2688 çengel ile donatılabiliyor. JC7 kontrolör ile rahat programlama ve kontrol edilebilen SX Jakar Makinesi, kolay adaptasyon ve esneklik sunuyor. Kompakt makine yapısı sayesinde SX Jakar Makinesine kolay entegrasyon sayesinde iplik gerilimini en aza indirmek için azaltılmış dizim derinliği bulunuyor. Ayrıca SX Jakar Makinesinin dengelenmiş kaldırma mekanizması sayesinde sağlanan verimli havalandırma ve filitrasyon servis maliyetleri en aza indiriyor.

LX 1602 ve LX 3202

Elektronik jakar makineleri LX 1602 ve LX 3202, düz kumaşlar ve havlu kumaşların her türlü hava jetli, rapierli ve projektilli dokuma makinelerinde dokunması için Staubli tarafından özel olarak geliştirildi. LX tipi jakar makineleri havlu, döşemelik veya dekoratif, ipekli kumaşlar, elbiselik kumaş veya oto döşemelik, teknik kumaşlar ve hava yastıkları fark etmeksizin her türlü uygulamada en iyi sonuçları sunuyor. 3072 ve 24576 çengelli geniş aralığı ile asgari iplik gerilimini sağlayan LX 1602 ve LX 3202, titreşimsiz hassas kaldırma mekanizması sayesinde makine ayarını yapmak için güvenli ve kolay erişim sağlıyor.

Magma ve Topmatic

Topmatic ve Magma çözgü düğüm makineleri,TPF3 çözgü düğüm sehpaları ile birlikte, her türlü kullanıma yönelik yüksek performanslı çözgü düğüm makineleridir. Dokuma fabrikalarının çözgü değiştirme sürecinde, maksimum verimlilik sağlayan Topmatic ve Magma her iplik türünde kullanılabilme özelliği ve düğümleme kalitesi sayesinde; dokuma makinelerinin duruş süreleri en aza indirebiliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster