Staubli DTG Fuarında Yeniliklerini Sundu

Dokuma makinelerinin önemli üreticilerinden Staubli, Ocak ayının sonunda düzenlenen DTG fuarına teknolojilerinde hazırladığı özel bir seçki ile katıldı.

  15 Şubat 2013 21:20 Cuma
Staubli DTG Fuarında Yeniliklerini Sundu

Staubli DTG Bangladeş fuarında yeni teknolojilerini tanıttı. Firma 31 Ocak-3 Şubat 2013’te 10. kez gerçekleştirilen Dhaka Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri Fuarı’nda (DTG) 2. salon 251 numaralı stantta yer aldı. Staubli, acentesi olan Spintex Teknoloji’nin standında en modern tekstil makinelerinden bir seçkiyi, üreticilerle buluşturdu. Firmanın fuarda sergilediği ürünler arasında elektronik jakarlı makine, çözgü bağlama makinesi yer aldı. Staubli grubun üyesi DEIMO yetkilileri ise, ağırlıklı olarak tekstil makineleri için en son üretilen elektronik kontrol çözümleri hakkında çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Staubli standında SX tipi elektronik jakarlı makine 2.688 kanca biçiminde sergilenirken, dar dokuma kumaşlar için kullanılan CX 182 tipi jakar makinası da 192 kanca ve koşum takımı ile sunuldu. Ayrıca Topmatic çözgü bağlama makinesi en yüksek kalitedeki çözgü işlemleri için ziyaretçilere tanıtıldı. Büyük ilgi gören makina, düz çarşafları (sheets) bağlarken de çift yönlü düğümlemeyi önleyen benzersiz elektronik double-end deteksiyonuyla dikkat çekti.

Firma, DEIMO ile sektöre getirdiği yenilikleri de ziyaretçilere sundu. DEIMO yuvarlak örgü makineleri (çorap, triko, tayt, orta-büyük çaplı giysi ve dikişsiz ürünler üretmede kullanılan) ve düz örgü makineleri (kazak, triko,vb .üretmede kullanılan) için elektronik kontrol cihazları üretiyor. Diğer ürün grubu, standart ve dar kumaşlar üreten dokuma makinelerine yönelik doğrudan ana motor tahrik, sarma ve salma hareketlerini kontrol etmek için yenilikçi kontrol cihazı çözümlerini içeriyor. DEIMO’nun ikinci iş alanı her türlü tork, asenkronik, doğrusal veya fırçasız motoru kontrol etmeye yönelik tam dijital tahrik çözümleri sunuyor. Marka ayrıca, belirli geniş kapsamlı uygulamalarda kullanıma yönelik motor seçeneklerini barındırıyor. DEIMO Stäubli Grubu için yetkili ve güvenilir bir ortak olurken, ürünlerinde sofistike ve güvenilir kontrol çözümleri arayışında olan diğer tekstil makinesi imalatçıları tarafından tercih ediliyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster