SSM Yeni Makinelerini ITMA Asia + CITME 2014’te Sergileyecek

Elektronik iplik gezdirme sistemi ile adını duyuran SSM, yeni makinelerini ziyaretçilerin ilgisine sunacak

  12 Mayıs 2014 17:58 Pazartesi
SSM Yeni Makinelerini ITMA Asia + CITME 2014’te Sergileyecek

İplik aktarma sistemlerinde dünyanın en önemli üreticisi olan SSM Schärer Schweiter Mettler AG, 16-20 Haziran’da Şanghay’da düzenlenecek olan ITMA Asia + CITME 2014’te boyama/aktarma, hava tekstüre, yalancı bükümlü tekstüre ve dikiş ipliği son büküm teknolojileri ile yer alacak. Elektronik iplik gezdirme sistemi ile adını duyuran SSM, yeni makinelerini ziyaretçilerin ilgisine sunacak. SSM’nin ITMA Asia + CITME 2014’te sunacağı makineler ise TW2plus-W, Giudici TG1-FT, Giudici TG1-AT ve TK2-20 CT/KT.

TW2plus-W

Sarma ve iplik işlemede uygun maliyetli yeni çözümlerini sergileyeceği fuarda SSM, TW2plus-W ile fark yaratacak. Digicone® fastflex™ boya paketleri ve yeniden sarım operasyonları için üretilen TW2plus-W, Elektronik fastflex™ iplik serme teknolojisi sayesinde ölçülmek üzere çapraz sarım paketi üretmek için yüksek esneklik sağlıyor. Ayrıca TW2plus-W, ergonomik tasarımı ve dayanıklı teknolojisi bakım ve servis masraflarını en aza indiriyor.

TG1-FT ve TG1-AT

SSM Giudici S.r.l’nin geliştirdiği TG1-FT ve TG1-AT ile yüksek kaliteli ince naylon ipliklere yalancı bükümle tekstüre alanında güçlü bir pazar konumuna ulaşmayı hedefliyor. TG1-FT manuel yalancı büküm dokuma makinesi ile yüksek kaliteli ve düşük maliyetli polipropilen yanı sıra ince numara polyester iplikler üretilebiliyor. TG1-AT, polyamid ve polipropilen ve yüksek kaliteli tekstüre ipliklerde en iyi performansı veriyor.

Sunulan uygulamaların yanı sıra, SSM yalancı büküm tekstüre, havalı kaplama, çekim sarımı, montaj sarımı, iplik haşıllama, paralel sarım ve dikiş iplikleri bitim sarıcısı makinelerini de fuarda sergileyecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster