SMIT Türkiye Mümessili Değişti

Barok Tekstil, yaklaşık 14 yıldır sürdürdüğü SMIT Textile Türkiye Mümessilliğini Ağustos ayı itibariyle Mondiale Makine Dış Ticaret Ltd.Şti’ye devretti.

  05 Ağustos 2016 09:10 Cuma
SMIT Türkiye Mümessili Değişti

Barok Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Gürcan Bakkalcı tarafından yapılan açıklamada, Ağustos ayı itibariyle dokuma sektörünün önemli markalarından SMIT Textile ve Castello Türkiye Mümessilliklerinin Bursa merkezli Mondiale Makine Dış Ticaret Ltd.Şti’ye devredildiği belirtildi.

Gürcan Bakkalcı tarafından yayınlanan yazılı açıklamada; “Barok Tekstil olarak yaklaşık 14 yıldan bu yana sürdürdüğümüz Smit Textile Türkiye Mümessilliğini, kendi emeklilik isteğim ve SMIT’e yeni mümessil firma tavsiyemiz sonrasında Mondiale firmasına devretmiş bulunmaktayız. Mondiale sahiplerinden Sayın Salim Karaca, yıllardır Türkiye dokuma sektöründe başarıyla faaliyet gösteren, aynı zamanda bu alanda Avrupa’da da çok iyi tanınan bir isimdir. Kendisine ve ekibine hayırlı olması dileğiyle sonsuz başarılar dilerim. Geçiş süreci boyunca ihtiyaç duyulduğunda, Mondiale’ye ve müşterilerimize bir süre daha destek olmaya devam edeceğiz. Devam eden projelerde görüşme ve ziyaretlerimizi bir süre Mondiale ile birlikte yürüteceğimizden müşterilerimiz açısından hiçbir boşluk olmayacaktır. Teknik servis ekibimiz Haldun Mühendislik bünyesinde devam etmektedir. Yedek parça teklif ve siparişleri de Mondiale üzerinden yürümeye başlamıştır. Tüm kayıtlı ve geçerli yedek parça siparişlerinin sevkiyatları, kesintiye uğramadan Mondiale’den yapılacaktır. Ayrıca firmamız bünyesindeki Castello Türkiye Mümessilliği de Mondiale’ye geçmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Dokuma sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan ve 1938’ten bu yana faaliyetlerini sürdüren SMIT Textile; rapierli dokuma makineleri ve hava jetli dokuma makineleri ile özel teknik kumaşların üretimi için özelleştirilmiş çözümler sunuyor. 2003 yılında kurulan Barok Tekstil Mümessillik ise kurulduğundan bu yana SMIT Textile Türkiye Mümessilliğini yürütmekteydi. İkinci el tekstil makinaları ithalat ve ihracatı yapmak üzere kurulan Mondiale Makine Dış Ticaret Ltd.Şti ise dokuma makinaları, jakar makinaları, numune çözgü makinaları, tahar makinaları ve iş bağlama makinaları başta olmak üzere tekstil sektöründe kullanılan tüm makina ve teçhizatların alım ve satışının yanı sıra, ithalat ve ihracatını gerçekleştiriyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster