Picanol, Amerika'da Yeni Merkez Açtı

Belçika merkezli dokuma teknolojileri uzmanı Picanol, Amerika’daki satış ve servis ağını güçlendirdi. Grup, Greenville’de yeni merkezini hizmete açtı

  12 Nisan 2013 17:22 Cuma
Picanol, Amerika'da Yeni Merkez Açtı

Amerika'daki ticari faaliyetlerine 50 yılı aşkın süredir devam eden Picanol, Greenville’de yeni bir üretim sahası açtı. Yaklaşık 150 müşterisinin de yer aldığı açılışa hizmete sunulan merkez, dokuma makinesi yedek parçaları ve aksesuar tedariğinin yanı sıra makine onarımı, eğitim çalışmaları ve satışın yapılacağı bir üs olarak tasarlandı. 1966 yılından bu yana aktif olarak Amerika pazarında yer alan Picanol, uzun dönemdir bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Picanol Grup Genel Müdürü Luc Tack, son yıllardaki Amerikalı müşterilerin talepleri ve dokuma teknolojilerinde yaşanan değişim sonucu yatırım kararı aldıklarını belirtti. Müşterilerine hızlı servis sağlamak ve talepleri direk olarak almak istediklerine vurgu yapan Tack; “Amerikalı müşterilerimizin pozitif bakışı küresel alanda da güçlü bir oyuncu olmamıza yardım etti. Amerika'da elde ettiğimiz başarılı satışlar, diğer bölgeler için de önemli referansları oluşturdu. Yeni açılan merkezimizle de müşterilerimize aynı kalitede hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi. Picanol Amerika'nın Başkanı Cyril Guerin ise; “Yeni açılan tesisle, müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli çözümler sunmayı garanti ediyoruz” ifadesini kullandı.

Picanol Grup, küresel alanda dokuma makineleri pazarının önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Yüksek teknoloji ürünler, hizmet ve satış ağı ile gücünü kanıtlayan firma, hava jetli dokuma teknolojilerinde önemli bir konuma sahip. Firma aynı zamanda dokuma makineleri aksesuarları, yedek parça ve eğitim konusunda sunduğu hizmetler ile öne çıkıyor. 75 yılı aşkın süredir sektörde faaliyet gösteren firma, dünya lideri dokuma firmaları arasında yer alıyor. Firmanın tekstil dokuma teknolojisinin dışında iştirakleri de bulunuyor. Asya ve Avrupa Bölgesi'nde üretim tesisleri yer alan Picanol’ün, 2012 yılında 461 Milyon Euro ciro gerçekleştirdiği belirtiliyor. Firma ayrıca küresel alanda yaklaşık 2.000 kişiyi istihdam ediyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster