Orta Anadolu Denimleri Intertextile Shanghai’da

Orta Anadolu, 14-16 Mart 2018tarihlerinde düzenlenecek Intertextile Shanghai Bahar Edisyonuna katılarak İlkbahar-Yaz 2019 koleksiyonunu tanıttı.

  12 Mart 2018 01:02 Pazartesi
Orta Anadolu Denimleri Intertextile Shanghai’da

İplik ve dokuma şirketi olarak 1953 yılında kurulan Orta Anadolu, 1985 yılında denim üreticisine dönüştü. Orta Anadolu, günümüzde Türkiye ve Bahreyn fabrikalarında 60 milyon metreden fazla denim üretiyor. Sürdürülebilir yaşam tarzını ve üretimi takip eden lider bir denim üreticisi olmayı hedefleyen Orta Anadolu, 14-16 Mart tarihlerinde Şanghay’da düzenlenen Intertextile Shanghai Apparel Fabrics fuarında ziyaretçilerini ağırladı.

Felsefesinin temel unsurlarını şeffaflık, bağlılık ve güvenilirliğin oluşturduğu Orta Anadolu, Intertextile Shanghai Bahar edisyonunda İlkbahar-Yaz 2019 koleksiyonunu tanıttı. Yayın grubumuza açıklamalarda bulunan Orta Anadolu Pazarlama Uzmanı A. Eda Dikmen, “İlkbahar-yaz 2019 hedefimiz daha teknolojik ve daha etik denim anlayışıyla geliştirilen ürünler. Bu noktada yeni geliştirdiğimiz kumaşlarımızı ve teknolojileri müşterilerimizle paylaşmak için fuarda yerimizi aldık.” diye konuştu.

‘Yeniliklerimizi Sektörle Paylaştık’

Orta Anadolu, Intertextile Shanghai fuarına uzun süredir katılıyor. Bir Türk markası olarak fuara katılma kararında etkili olan unsurları paylaşan Dikmen, “Tekstil sektörü için oldukça önemli bir etkinlik. Dünyanın pek çok yerinden ilham veren markaların ve müşterilerin bir araya gelmesine imkan veren bir platform.” dedi. Özellikle Asya ve Avustralya olmak üzere, fuarın global anlamda da oldukça verimli geçtiğini aktaran Dikmen, “Fuar aracılığı ile müşterilerimizle bir araya gelip koleksiyonlarımızı, gelişmelerimizi ve yeniliklerimizi sektör ile paylaşma imkanı buluyoruz.” ifadelerine yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster