Jakar Makinelerinde Si Devrimi

Si jakar makinesi, rakiplerine göre daha küçük olmasının yanında hafifliği ile de önemli avantajlar sağlıyor.

  11 Temmuz 2014 09:58 Cuma
Jakar Makinelerinde Si Devrimi

Elektronik jakar makineleri tasarım ve üretiminde trendleri belirleyen Van De Wiele Grup üyesi Bonas, geçen yıl tanıttığı Si jakar makinesindeki mikro-selektörü geliştirerek, tekstil sektörünün hizmetine sundu. Yüksek hızlardaki kanca taleplerini karşılamak için yenilenen Si, geliştirilen teknolojisi sayesinde en hızlı, en hafif ve sınıfının en kompakt jakarı konumunda.

Damasko, hava yastığı, ipek, döşeme, ev tekstili, havlu ve duvar süsleme ürünleri gibi tüm tekstil dokumaları için ideal bir jakar makinesi olan Si, dokumacıların esneklik, yüksek hız, düşük işletme,  tüketim ve bakım maliyetleri ile birlikte bir makineden bekledikleri verimli uzun teknolojik ömür gibi tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 7.680 ila 20.736 arası kanca ile piyasada bulunan muadillerine göre, yüzde 40 daha yoğun olan Si jakar makinesi, aynı zamanda daha küçük olmasının yanında hafifliği ile de önemli avantajlar sağlıyor.

Dünyanın Tercihi

Piyasaya çıktığından beri dünya genelinde 100’den fazla satılan Si jakar makinesi, diğer jakarlara göre sadece daha küçük, alçak ve hafif olmakla kalmayıp aynı zamanda daha hızlı ve dayanıklı olma gibi özellikleri ile ön plana çıkıyor. Geliştirilen mikro-selektör sistemi sayesinde Si jakar makinesi, yüzde 100 teşhise olanak tanıyor. Ayrıca benzersiz çözgü separatörü ile eğilmeden mükemmel bir şekilde düzenlenebilen Si jakar makinesi, bıçak paketinin yüksek üretim hızında bile en düşük tahrik yoğunluğu ve en düşük güç tüketimi ile birlikte daha az ve daha hafif olmasını sağlıyor.

Son derece kompakt olan kurulum armür tezgahı olarak aynı zemin alanını kullanılabilen Si jakar makinesi, dokuma fabrikasındaki dokuma yolu planından sapmadan üretime izin veriyor. Düşük zemin-çatı yüksekliğine sahip armür fabrikalarına entegre edilebilen makine, harnişin daha kısa olması sebebiyle harniş geriliminin düzgün bir şekilde kontrol edilmesi ve titreşimin azaltıyor. Bununla beraber Si jakar makinesi, güç tüketimini en aza indiren teknoloji, hafif ve küçük çalışma parçalarının kullanımıyla tekstil sektörünün en büyük sıkıntısı olan enerji tüketimi konusuna da çözüm getiriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster