Itema, Dokuma Teknolojisini Türkiye’ye Getiriyor

Yeni ürün stratejisi ve dokuma uygulamalarıyla dikkat çeken Itema, 29 Mayıs-1Haziran 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan ITM Texpo Eurasia Fuarı’nda 8. Salon 817A standında yer alacak.

  28 Mayıs 2013 01:20 Salı
Itema, Dokuma Teknolojisini Türkiye’ye Getiriyor

Türk müşterilere son teknoloji ürünlerini sergilemeye hazırlanan Itema, İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ITM Texpo Eurasia Fuarı’na katılacak. 29 Mayıs-1 Haziran 2013 tarihlerinde düzenlenecek olan fuar, Itema’nın yeni teknoloji ürünlerine ev sahipliği yapacak.

Küresel dokuma sektöründe kaliteyi artırmak amacıyla Somet, Sultex ve Vamatex ile aynı çatı altında birleşen Itema, geliştirdiği yeni teknoloji ürünleriyle müşterilerinin ve sektör profesyonellerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Türk tekstil ve dokuma sektörüne birincil derecede önem veren firma, geniş ürün gamıyla sektöre hizmet veriyor. Itema’nın, fuarda katılımın odak noktası olmasını beklediği R9500 Rapierli Dokuma Tezgahı, bu alandaki beklentileri üzerinde performans sergiliyor. Geniş uygulama alanı ile Itema’nın en önemli ürünlerinden biri olan R9500, pratik kullanım ve kalitesiyle kullanıcısına kolaylık sağlıyor.

Bunun yanında firmanın fuarda sergileyeceği ürünler arasında denim için rapierli dokuma tezgahı R9500 (220 cm /Staubli 3060) , gömleklik kumaş İçin rapierli dokuma tezgahı R9500(230 cm/Staubli 3060), çarşaf için havalı dokuma tezgahı A9500 (280 cm/MAF 1661), mobilya ve duvar kilimi için rapierli dokuma tezgahı(Bonas Standı) R9500 (190 cm/Bonas Si 11) ve son olarak havlu kumaşı için rapierli dokuma tezgahı (Grosse Standı) Itema Silver DT (360 cm/Grosse EJT-4) olarak sıralanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster