Gürelmak’tan Tasarruflu Makina Parkı

ürelmak Makina, halı apre makinası, halı traş makinası, temizleme ve iğneleme makinası gibi üretimleriyle şirketlere tasarruflu ürünler sunuyor.

  18 Mart 2013 20:41 Pazartesi
Gürelmak’tan Tasarruflu Makina Parkı

Tekstil sektörünün tecrübeli üreticilerinden Gürelmak Makina, teknolojideki gelişmeleri bilgi birikimi ile birleştirerek sektörün ara ürün ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren firma makine parkurunu son teknolojileri kullanarak geliştiriyor. Gürelmak Makina dokuma sanayinin ihtiyacı olan şekilde üretim yapmaya devam ediyor. Firmanın ürün segmentinde bulunan ürünlerden bazıları ise şu şekilde sıralanıyor;

Halı Apre Makinası; Dokumadan sonra halının tabanına tutkal uygulayıp kurutma ve ütüleme yaparak tıraş makinasına hazırlayan makinadır. Firmanın 3, 4 ve 5 üniteli olarak imal ettiği makinalar hızlanma sistemi ve kurutma silindiri ile dikkat çekiyor.

Halı Tıraş Makinası; Halı apre makinasından gelen halının hav kısmının tıraşını sağlar. Temizleme bölümünü de barındıran makina, sağ sol bıçak yönüyle tek seferde kaliteli tıraş imkanı sunuyor. Emiş aspiratörüyle temizliğe katkıda bulunan makina, top başı için güvenlik sensörü ile donatılmış.

Halı Temizleme Makinası; Halının apre makinasına girmeden önce detaylı temizlenmesini sağlayan bu makinanın özellikleri arasında, çift safhalı temizlik, kuvvetli aspiratör sistemi, tansiyon sistemi, dijital operatör paneli bulunuyor.

Halı Overlok Hattı; Aynı anda halının iki kenarına dikiş yapabilen ve diğer son işlem makinalarına adapte olarak çalışan bu hattın, 60 cm ile 420 cm arasında dikiş yapabilme özelliği bulunuyor. İplik kopmasında makinanın durmasını sağlayan sensör sistemini de barındıran makina dijital operatör paneli ile çalıştırma ve hata tespiti sağlıyor. Makinanın ayrıca pasdal sistemi ve emiş fanı özellikleriyle en kesme makinası ve 4m konveyör taşıyıcı özelliklerini barındırıyor.

Overlok Saç Bandı; Halının iki kısa kenarının overlok veya saçağını aynı anda yapan makina, dikiş makinaları  ve konveyör bantının senkronize çalışması, iplik kopmasında makinayı durduran sensör sistemi ve dijital operatör paneli ile çalıştırma, hata tespit etme özellikleriyle öne çıkıyor. Ayrıca makinaya kullanım kolaylığı için manuel kumanda da ekleniyor.

Kenar Yapıştırma Makinası; Halının aynı anda iki kısa kenarının yapıştırmasını yapan makina, Nordson marka Amerikan malı aplikatör sistemi ve genişletilmiş baskı kabinin birlikte sunuyor. Baskı kabinleri ve konveyör bandın birbiriyle senkronize çalışmasını sağlayan sistem, sensör sistemi ile tutkal verme ve durdurma özelliklerini barındırıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster