Groz-Beckert'ten, Dur Kaplamalı Dikiş Makinası İğneleri

Dikiş makinesi iğneleri, on yıllar boyu standart olarak krom kaplamaya sahiptir. Bu özelliği, iğneyi korozyon gibi dış etkilerden korurken aşınmaya dayanıklı hale getirir. Ayrıca iğneye malzemeyi ve ipliği koruyan pürüzsüz yüzey sağlar.

  08 Aralık 2021 09:12 Çarşamba
Groz-Beckert'ten, Dur Kaplamalı Dikiş Makinası İğneleri

Groz-Beckert artık bu krom tabakayı iğnelere uygularken izlediği süreci değiştirdi. Ve yeni sunulan teknoloji çeşitli avantajlarla geliyor: Daha çevre dostu olmanın yanında iyileştirilmiş ürün değerlerine de sahip.

Dur needles spesifik özellikleri

Üzerinde durulması gereken nokta hangi ürün karakteristiğinin bu yeni süreç tarafından iyileştirildiği? Dur needles’ın aşağıda sıralanan özellikleri onu geleneksel krom iğnelerden farklı bir yerde konumlandırır

• Kaplamalı iğne ucu: Yeni kaplama işlemi, işaret edilen bölgedeki iğneyi aşınma ve hasara karşı daha da etkin bir şekilde korur. Bu, iğnenin daha uzun kullanım sürelerine sahip olacağı anlamına da gelir.

• Geliştirilmiş sliding değerleri: iğneler geliştirilmiş sliding değerlerine sahiptir. Bu özelliği,  iğnenin penetrasyon hacmini azaltırken dikili malzemeyi daha da fazla korur.

• Görsel farkılıklar: iğneler görsel anlamda geleneksel krom iğnelere göre farklılık gösterir. Bu da iğnenin daha pürüzsüz dış görünümüne ve gövde çevresinde fark edilebilir bir renk ayrışmasına yansır.

Pürüzsüz dış görünümün iğnenin teknik özellikleri üzerinde hiçbir etkisi yoktur: Dur needles en az geleneksel krom iğne kadar iplik üzerinde pürüzsüz ve yumuşaktır.

Dur needles hakkında bilgi edinin

Yeni işlemle kaplanmış iğneler, ambalajın üzerinde "dur" ile etiketlenmiştir, bu da ilk bakışta onları diğerlerinden ayırarak fark edilmelerini sağlar:

dur ve GEBEDUR arasındaki fark

Groz-Beckert, krom kaplamalı iğnelere ek olarak - dur veya geleneksel işlemden geçerek kaplanmıştır - ayrıca titanyum nitrür ile kaplanmış GEBEDUR iğneleri de tekliflerinin bir parçasıdır. GEBEDUR iğnelerinin kullanılması, uygulamanın iğnenin ve aşınma direncinin yetersiz kaldığı durumlarda tavsiye edilir. Bu, kot, deri veya teknik tekstiller gibi ağır veya kaplanmış malzemelerin dikilmesini içerir.

Lazer teknolojisi ile sap etiketleme

Groz-Beckert, yeni krom kaplama işlemine ek olarak, bir süredir gelişmiş gövde etiketleme teknolojisinden de yararlanıyor: İğne boyutunu ve üreticinin logosunu bir damga ile kabartmak yerine, artık okunabilirliği artıran lazer teknolojisi kullanılarak uygulanıyorlar. etiketleme. Bu geçiş kademeli olarak gerçekleştiğinden, şu anda piyasada her iki varyant da mevcuttur:

Lazer teknolojisinin bir diğer avantajı, uygulamada daha fazla esneklik sağlamasıdır. Bu teknoloji sayesinde son zamanlarda iğne kalınlığı ve üretici logosunun yanı sıra iç hat üretim numarasını da sap üzerine uygulamak mümkün hale geldi. Bu, iğnenin tüm üretim adımlarını izlemeyi kolaylaştırır ve iğnelerin orijinal olduğunun başka bir ispatıdır.

Groz-Beckert iğnelerinin siparişi

Krom, dur veya GEBEDUR® olsun, tüm dikiş makinesi iğnelerini Groz-Beckert'ten çevrimiçi mağazamız üzerinden rahatlıkla sipariş edebilirsiniz. Kapsamlı arama ve filtreleme fonksiyonları sayesinde istediğiniz iğnelerin tedariğini kolayca sağlayabilirsiniz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster