Fersan Tekstil, Has Group İşbirliği

Dünya devi spor kulüplerinin formalarını üreten Fersan Tekstil, çözüm ortağı olarak HAS GROUP’u seçti.

  30 Nisan 2014 10:21 Çarşamba
Fersan Tekstil, Has Group İşbirliği

Kurulduğu 1982 yılından günümüze kadar kendini sürekli yenileyip bilgi çağının gereksinimlerine ayak uydurarak büyüyen Fersan Tekstil, 8.500 metrekare kapalı alanda 150 adet örme makinası ile aylık ortalama 550 ton kapasiteyle yüzde 100 polyester örme kumaş üretimi yapıyor. Müşterilerin istekleri doğrultusunda ürettiği kumaşları ham, boyalı ya da baskılı olarak teslim eden Fersan Tekstil, teslimatları en kısa sürede tamamlayarak fark yaratıyor.

Üretiminin yüzde 40’ını ihraç eden Fersan Tekstil’in müşterileri arasında dünya devleri yer alıyor. Dünyada kumaş kalitesi üzerine uzmanlaşmış tek laboratuvar olan SGS Laboratuvarını boyahane bünyesine kurarak üretilen her kumaşın kalite standartlarını sürekli kontrol altında tutan Fersan Tekstil’in üstün kaliteli ürünleri Türkiye’de 4 büyükler tarafından tercih edilirken, Avrupa’da Borussia Dortmund ve Arsenal futbol takımları tarafından tercih ediliyor. Fersan Tekstil’in ürettiği kumaşlar, konfor, elastikiyet, nem iletimi gibi pek çok özelliği bünyesinde barındırarak sahada sporcuların performanslarına da katkıda bulunuyor. Yıkama dayanımı ve yüksek renk haslıkları sayesinde sadece sporcuların değil taraftarların da tercihi olan Fersan Tekstil’in ürettiği kumaşlardan üretilen formalar dünyanın her yerinde spor kulüplerinin mağaza ve satış noktalarında tercih ediliyor.

HAS GROUP’tan Ekonomik Çözümler

Üretim kalitesinden ödün vermeyen Fersan Tekstil, her geçen gün artan beklentilerini karşılamak için ekonomik, uzun vadeli ve yüksek teknolojik çözümler için HAS GROUP’un ram makinalarını seçti. Kısa süre önce tesislerine eklediği ram makinasının performansından son derece memnun olan Fersan Tekstil, kaliteli servis ve düşük enerji maliyetleri sebebiyle tercihini yeniden HAS GROUP’un ürettiği ram makinasından yana kullandı.

Yenilikçi, fonksiyonel ve benzersiz dizaynı sayesinde teknolojinin ulaşabildiği en üst noktada, yüksek hız ve üretim değerlerinde, ekonomik olarak kumaş kurutma ve fikse yapabilen HAS GROUP’un ürettiği ram makinası, daha fazla üretim ve düşük maliyetlerini, geleneksel makinalara göre farklı ünitelerde yapılan yenileştirme ve geliştirme çalışmaları ile sağlıyor. Her iki firmanın yetkilileri yaptıkları açıklamada işbirliklerinin daha uzun süre devam edeceğini ifade ederek, yeni başarılara imza atacaklarını belirttiler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster