Dokuma Sektöründe Yeni İş Birliği

Dokuma makineleri alanında dünyanın önemli üreticilerden biri olan SMIT, Santex Rimar Group ile birlikte tekstil endüstrisine inovatif çözümler sunacak.

  04 Mayıs 2016 09:00 Çarşamba
Dokuma Sektöründe Yeni İş Birliği

Santex Rimar Group, dokuma makinelerinin lider üreticilerinden biri olan SMIT ile birlikte dokuma makineleri sektörüne hızlı bir şekilde girdi. 1938’ten bu yana dokuma sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan SMIT; ev tekstilleri, giyim ve havlu kumaşlar için rapierli dokuma makineleri, yüksek hacimli üretimler için hava jetli dokuma makineleri ve özel teknik kumaşların üretimi için özelleştirilmiş çözümler sunuyor. Santex Rimar Group, SMIT ile birlikte dünya çapında çok büyük bir satış ve destek ağına da sahip hale geldi. 150 yıldan fazla tarihiyle Santex Rimar Group, dünya çapında dört fabrika ve 10 binden fazla müşteriyle çeşitli ülkelerde yenilikçi, güvenir, düşük üretim maliyetli ve çevre dostu teknolojiler sunuyor.

Santex Rimar Group Başkanı Ferdinando Businaro; “Operasyon sonrası problemlerle mücadele eden SMIT teknolojik uzmanlığı ve taahhüt edilmiş insan sermayesi büyümeyi hak ediyor. Bu yeniden başlangıca inanıyoruz. SMIT üretimini Santex Rimar Group’un merkezlerinin yer aldığı ve dünya çapındaki müşterilere ürün tedarik ettiği Trissino’da başlatacağız.” dedi.

Santex Rimar Group ve SMIT; kalite, yüksek inovasyon ve müşteri memnuniyeti gibi ortak değerler ile müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster