Dokuma Makinelerinde Modülerlik Ön Planda

Dokuma teknolojilerinin uzman firmalarından Picanol, yüksek performanslı modern dokuma makinelerini kullanıcıların hizmetine sunuyor.

  12 Nisan 2016 09:00 Salı
Dokuma Makinelerinde Modülerlik Ön Planda

Dokuma makinelerinin Belçikalı uzman üreticisi Picanol, kolay kullanım ve yüksek performans sağlayan dokuma makineleri ile müşterilerine pek çok avantaj sunuyor. Picanol Pazarlama İletişim ve Satış Müdürü Erwin Devloo Kurt Lamkowski, yeni nesil makine grubu hakkında yayın grubumuzun sorularını yanıtladı.

Kullanımı Kolay Makinelere Talep Artıyor

Yeni nesil makinelerin yüksek performansın yanı sıra, daha fazla kullanıcı dostu ve çevreye duyarlı şekilde tasarlandığını belirten Lamkowski, dokuma fabrikalarının artık makineler için kullanım ve eğitim konusunda büyük yatırımlar yapmak istemediklerini bu nedenle kolay kullanılabilir ya da kendi kendini yönetebilir makineler talep ettiklerini vurguladı. Lamkowski, sözlerini şöyle sürdürdü; “Dokuma fabrikaları kendi piyasalarına odaklanmak istiyor. Eğitim ve makine kullanımına yatırım yapmak istemiyorlar.  Bu nedenle modern dokuma makinelerinin kurumu kolay olmalı ve hatta kendi kendine öğrenilebilir olmalıdır. Elbette enerji ve atık tasarrufu da gittikçe daha fazla önemli hale geliyor. Makinenin performans artışının yanı sıra, makinenin operatör tarafından kullanımını da mümkün olduğunca kolaylaştıran ürünler ilgi görmekte. Artık makinelerde özel becerilere gerek duymayan ve insan kaynaklı hataların mümkün olduğunca azaltıldığı özellikler öne çıkıyor. Modern elektronik aletler, dokuma makinelerindeki tüm fonksiyonların yakından gözlenmesine olanak tanıyor ve birçok durumda makinenin kendi ayarlarını yapmasını sağlıyor. İlaveten enerji ve atığı azaltmaya yönelik özellikler de piyasada ilgi görmeye devam ediyor. Müşterilerin sürekli değişen talepleriyle başa çıkmak için makinelerin modüler, esnek ve çok yönlü olması gerekiyor.”
Hem air jetli hem de rapierli havlu kumaş makineleri sunan piyasadaki tek tedarikçi olma özelliğiyle öne çıkan Picanol, yeni geniş çaplı air jetli ve rapierli dokuma makinelerini, ITMA 2015 Fuarı’nda tanıtmıştı. Her ikisi de havlu kumaş için geliştirilen yeni rapierli TerryMax-i ve air jetli Terryplus Summum makinelerini sektörün beğenisine sunan Picanol’un 2016/2017 yılları için belirlediği pazar stratejileri hakkında da bilgiler veren Lamkowski, Picanol olarak gelişme çabalarını her alanda sürdürmeye devam ettiklerini kaydetti. Lamkowski,  “2016/2017 stratejimiz son yıllardakiyle aynı kalacak. Picanol, müşterilerini dinlemeye, pazar talebi ve beklenen eğilimlere göre gelişmeye devam ediyor. Amacımız, tüm gelecek piyasalar için doğru zamanda doğru makineyi hazır etmek. Müşterilerimize kar etme imkanı sunarak birlikte büyümeliyiz. Türkiye’de piyasaya sunduğumuz makine sayısı artmaya devam ettikçe hizmete yatırım yapmaya da devam ediyoruz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster