Autefa’da Kan Değişikliği

Autefa Solutions’ta CEO’luk pozisyonuna Stefan Schlichter’in yerine Christian Egger getirildi.

  14 Ekim 2015 09:29 Çarşamba
Autefa’da Kan Değişikliği

Nonwovenlar için baskı, kesim ve otomasyon teknolojilerini tekstil sektörünün hizmetine sunan Autefa Solutions, yaptığı açıklama ile CEO’luk görevini yürüten Dr. Stefan Schlichter’in görevinden alındığını duyurdu. Görevden alınan Stefan Schlichter’ın yerine Christian Egger’ın getirilen Autefa’da, İcra Kurulu Başkanı olarak Jianwang Lin, Pazarlama Kurulu Başkanı olarak Marco Fano ve Operasyon Müdürü olarak da André Imhof atandı.

Görevine başlayan Christian Egger, yaptığı açıklamada yeni yönetim olarak, yenilikçi gelişme stratejileri izleyeceklerini söyleyerek, “Müşterilerimize sunduğumuz yüksek ürün kalitesi, inovatif çözümler ve birinci sınıf hizmeti aynen devam edeceğiz. Ayrıca öncelikli hedeflerimiz arasında. Yeni pazarlara açılarak Autefa’nın etkililiğini daha da arttırmak yer alıyor” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster