Almanya’da Türk Halıları İlgi Gördü

Almanya’da düzenlenen Domotex Hannover 2019 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplama Fuarı’nda Artemis Halı, Türk halısını temsil etti.

  21 Şubat 2019 00:00 Perşembe
Almanya’da Türk Halıları İlgi Gördü

Domotex fuarında Artemis Halı, yeni koleksiyonları ile birlikte Türk halı sektörüne kazandırdığı iki yeni markası Prato Exclusive ve Armis Halı ürünlerini de tanıttı. 70’e yakın ülkeden 1.400’ün üzerinde firmanın katıldığı Uluslararası Halı ve Zemin Kaplama Fuarı’nın en dikkat çeken markaları arasında olan Artemis Halı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, Domotex Hannover 2019’u değerlendirdi.

Domotex Hannover 2019’da ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Artemis Halı Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı: “Türk halı sektörü için büyük önem taşıyan bu fuara ilk kez katıldık. Merkezi Gaziantep’te 2012 yılında kurulan Artemis Halı, yeni ve genç bir marka olmasına rağmen gerek kalitesi, gerek ürün yelpazesinin genişliği ile kısa sürede hızlı bir ivme kazandı. Artemis Halı olarak fuarda gördüğümüz ilgi kendinden emin ve istikrarlı çalışmalarımızın hedefine ulaştığını bize göstermiş oldu. Artemis Halı çatısı altında iki yeni markamız Prato Exclusive ve Armis Halı koleksiyonlarını da yurt dışı pazarına tanıtmış olduk.” dedi.

Türk Halıları Dünya Platformunda

Fuara katılımın oldukça fazla olduğunu belirten Tolga Batallı: “Amacımız sadece halı satmak değil hem yurtiçinden hem de yurtdışından tüketicilerimize kendilerini ifade edebilecekleri yeni yaşam alanları oluşturmak. Artemis Halı olarak Türk Halı sektörüne kazandığımız iki yeni markamız ile uluslararası arenada hem Gaziantep’i hem Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Türk halısının Dünya platformunda hak ettiği yere gelmesini hedefliyoruz ve bunun için çalışmalarımızı yapıyoruz. Marka olarak yaptığımız çalışmalar ve her geçen gün artan yeni ülke bağlantılarıyla bu hedefe ulaşmayı planlıyoruz” diyerek Türk halı sektörünün dünya pazarında temsil ettiklerine dikkat çekti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster