UCMTF Başkanı Hugues Schellenberg Oldu

UCMTF olarak tanınan Fransız Tekstil Ekipmanları Üreticileri Derneği, 2004 yılından bu yana derneğe başkanlık eden Bruno Ameline'ın emekli olmasının ardından yeni bir başkan atadı.

  21 Ekim 2020 07:51 Çarşamba
UCMTF Başkanı Hugues Schellenberg Oldu

10 yıldır yönetim kurulunda bulunan Hugues Schellenberg, oybirliğiyle yeni başkan seçildi. Schellenberg aynı zamanda Fransa'nın Alsace eyaletindeki Dollfus-Muller'in CEO'su. Aslen mühendis olan Schellenberg, Güney Fransa'daki Montpellier Üniversitesi'nden MBA derecesi aldı.

Schellenberg, seçilmesinden sonra, Bruno Ameline'a 4 görev süresi (16 yıl) boyunca olağanüstü işi için teşekkür etmek için ayakta alkışladı. Schellenberg yaptığı açıklamada ‘’Şirketlerimizin dünya çapında Covid salgını nedeniyle karşı karşıya kaldığı belirsiz ortamda UCMTF Başkanı olmak büyük bir onur ama stresli bir sorumluluk. Son teknoloji ekipmanlarımız, en iyi standartlarda hizmetlerimiz, çok profesyonel ve motive olmuş ekiplerimiz sayesinde uzun vadede çok olumluyum ama şu anda işimiz engebeli bir yolda ”dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.