Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği’nden Örnek Davranış

Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği (TTTSD) üyeleri sektöre örnek olacak bir kampanyaya imza atarak, Kızılay’a kan bağışında bulundu

  18 Mart 2016 07:58 Cuma
Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği’nden Örnek Davranış

Tekstil sektörü sosyal sorumluluk alanında önemli bir projeye imza attı. Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği,(TTTSD) üyelerinin katıldığı kampanya kapsamında Kızılay’a kan bağışına bulundu. Türkiye Tekstil Terbiye Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Canpolat, yaşamanın canlıların en doğal hakkı olduğunu belirterek, dayanışmanın ise toplumların bir aylık süre içinde 40 fabrikada 10 bin çalışandan en az 3 bin ünite kan bağışında bulunacaklarını söyledi.

İlk Bağış Canpolat’tan

Kampanyanın ilk adımını sahibi olduğu Migiboy Tekstil’in Çorlu fabrikasında başlatan TTTSD Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Canpolat, “Kana ihtiyacı olanın çaresizliğini yaşamayan bilemez. Sadece acil durumlarda duyarlı olmak yetmiyor. Kızılay yıllardır bu konuda çok güzel çalışmalar yapıyor. Biz de sektör olarak başlattığımız kampanya ile destek oluyoruz. Bu bir insanlık görevidir. Bu tür çalışmalarımız ileride de devam edecek.” dedi.

Kampanyanın ilk bölümüne TTTSD üyesi Migiboy Tekstil, Aloha Tekstil, Temtaş Tekstil, Özyurt Tekstil, Setaş Kimya, Zeynep Giyim, Erim Tekstil, Gökçağ Kumaşçılık, Has Group, Rayon Tekstil, Denge Kimya, Özen Mensucat, Altınyıldız, Sadırlar Tekstil, Çetin Group ve Carmen Tekstil olmak üzere 16 firma katılıyor.

Türkiye'de giderek gelişen, büyüyen ve güçlenen tekstil terbiye sanayinin önemini ortaya koyarak sesini duyurmak, gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan TTTSD, sosyal sorumluk çalışmaları ile tekstil terbiye sektörünün adını duyurmaya devam edecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.