Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ile TÜRKKEP’ten İşbirliği

Türkiye’nin kayıtlı e-posta, e-fatura ve e-arşiv hizmetlerini bir arada sunan ilk ve tek kurumu olan TÜRKKEP, sunduğu avantajlı hizmetlerle Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu üyelerine büyük kolaylıklar getiriyor

  19 Mart 2014 07:24 Çarşamba
Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ile TÜRKKEP’ten İşbirliği

Kurumsal güvenilirliği ve tarafsızlığı ilke edinen Türkiye’nin öncü Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) Hizmet Sağlayıcısı TÜRKKEP ile Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) 9 Ocak’ta, TMHGF tüm üyelerinin TÜRKKEP hizmetlerinden özel koşullarda avantajlı şekilde faydalanmasına imkan tanıyan “e-Dönüşüm İşbirliği” protokolü imzaladı.Toplantıda TÜRKKEP ile TMHGF arasında imzalanan “e-Dönüşüm İşbirliği” protokolüyle TMHGF üyesi 28 dernek, 7 bin üye ve sektörden 3 bin firma artık TÜRKKEP hizmetlerinden özel koşullarda, avantajlı biçimde yararlanabilecek.

“Bizim İçin Büyük Gurur”

Toplantıda TÜRKKEP İcra Kurulu Üyesi Özcan Ermiş, TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast ve TMHGF Başkanı Hüseyin Öztürk birer konuşma yaptı. Özcan Ermiş, protokolün detaylarını şöyle aktardı: “Türkiye’nin en büyük sektörlerinden birinin bu değerli federasyonuyla bir araya gelmek bizim için çok büyük bir gurur. Bu protokolle TMHGF üyelerine KEP, e-imza, e-fatura, e-defter, e-mutabakat gibi pek çok e-dönüşüm hizmeti sunacağız. Bu hizmetleri sunarken, TMHGF üyeleri TÜRKKEP’in Türkiye genelindeki 100’ü aşkın başvuru merkezine 7/24 ulaşabilecekleri gibi TÜRKKEP’in yerinde başvuru hizmet avantajından da faydalanabilecekler.”

“Tekstil Sektörüne Büyük Katkılar Sağlayacak”

Toplantıda konuşan TÜRKKEP Genel Müdürü Yüksel Samast da şunları söyledi: “TÜRKKEP olarak VUK, TTK ve e-Tebligat Kanunu kapsamında ülkemizdeki tek yetkili hizmet sağlayıcı olarak tüm e-dönüşüm hizmetlerini veriyoruz. Birkaç ay gibi kısa bir sürede 50 bini aşkın bireysel ve 10 bini aşkın kurumsal KEP kullanıcısına ulaştı. Bu sayının 2014’te hızlı bir biçimde artmasını bekliyoruz. Ülkemizin her noktasında yaygın hizmet ağıyla yasal geçerli tüm e-hizmetleri tek noktadan sağlayan bir kurum olarak, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu ile yaptığımız bu e-Dönüşüm İşbirliği’nin federasyon üyesi derneklere, bu derneklerin tüm üyelerine ve ülkemize büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz.”

Son olarak söz alan TMHGF Başkanı Hüseyin Öztürk ise şunları aktardı: “Tekstil, deri, konfeksiyon, ayakkabı gibi çeşitli sektörlerden yaklaşık 7 bin üyemiz ile hizmet veriyoruz. Türkiye’ye sermaye birikimi sağlayan bir sektörüz. 2012-2013 döneminde 27 milyar dolar ihracat gerçekleştirdik ve bu alanda Çin’den sonra dünyanın ikinci büyük üretici ülkesiyiz. Sektör olarak biz büyük bir aileyiz ve TÜRKKEP gibi kurumlarla yeni işbirlikleri kurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliğinin tüm üyelerimize önemli faydaları olacağına inanıyoruz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.