TTSİS, İki Sendikayla Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası (TTSİS) ile Öz İplik-İş ve Tekstil İşçileri Sendikası arasında 23. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

  11 Ekim 2013 01:31 Cuma
TTSİS, İki Sendikayla Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası ile Hak-İş’e bağlı Öz İplik-İş ve DİSK’e bağlı Tekstil İşçileri Sendikası arasında 23. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi müzakereleri, tarafların 27 Ağustos 2013 tarihinde anlaşması ile sonuçlandırılarak 36 aylık sözleşme imzalandı.

Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kayhan, grup toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sendikamız, tekstil ve konfeksiyon sektörünün içinde bulunduğu güç koşullara rağmen, üzerine düşen sorumluluk ve fedakârlıktan kaçınmaksızın verebileceğinin azamisini vermek suretiyle çalışma barışına devamlılık kazandırmaktan büyük mutluluk duymaktadır. Türk tekstil sektörü için ekonomik güçlükler nedeniyle rekabet şartlarının ağırlaştığı bir dönemde işçilerimizin de üzerlerine düşen görevleri eksiksiz olarak yerine getireceklerine, üretim ve verimlilikte gösterecekleri artış ile işyeri varlığının sürekliliğine katkıda bulunacaklarına inanıyoruz. Bu temennilerle, 23. Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi’nin ülkemize, işverenlerimize ve işçilerimize hayırlı olmasını dileriz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.