Trend ve İnovasyon Etkinliği Sektöre İvme Kazandıracak

KYSD tarafından ikincisi gerçekleştirilecek olan ‘Tekstil Aksesuarları Trend ve İnovasyon Etkinliği’, hazır giyim aksesuar sektörünü buluşturmaya hazırlanıyor.

  05 Mayıs 2017 01:06 Cuma
Trend ve İnovasyon Etkinliği Sektöre İvme Kazandıracak

Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği (KYSD) tarafından, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan  ‘Tekstil Aksesuarları Trend ve İnovasyon Etkinliği’ 26 - 27 Eylül 2017 tarihlerinde Wow Airport Hotel’de gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve tekstil aksesuar sektörüne önemli bir katkı sağlayan etkinlik, bu yıl sektörün gelişimine önemli bir katkı sağlamayı hedefliyor. Ağustos 2016’da ilki gerçekleştirilen etkinlik, sektör temsilcilerinden büyük ilgi görmüştü. Askı, astar, dar dokuma, düğme, etiket, fermuar, iplik, tela ve kapitone sektörlerinden 32 seçkin katılımcının yer aldığı etkinlikte en son aksesuar trendleri sergilenirken, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği ile Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği gibi kuruluşların da desteği ile hazır giyim ve moda endüstrisinden çok sayıda ziyaretçi etkinliğe katılmıştı.

Etkinliğin, yan sanayi sektörünün gelecek projeksiyonuna yön vereceğini dile getiren KYSD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Özpehlivan, “Bu yıl 26 - 27 Eylül tarihlerinde ikincisini gerçekleştireceğimiz, sektör firmalarımız açacağı stantlarda ürünlerini sergileme imkanı bulacağı bu önemli organizasyonla hazır giyim firmalarımız inovatif ve en trend tekstil aksesuarlarını birebir görme imkanı bulacaklar.” dedi.

Konfeksiyon, hazır giyim sektör temsilcileri ile bu sektörü tamamlayıcı ürünler üreten yan sanayicileri bir araya getirmek, yeni teknolojiler ile üretilen tamamlayıcı ürünler hakkında bilgi paylaşım ortamı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, aynı zamanda 2017 yılı aksesuar trendleri hakkında da sektöre ışık tutacak.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.