TGSD’nin Yeni Başkanı: Şeref Fayat

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nin yeni başkanı System Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Fayat oldu.

  14 Ocak 2015 10:04 Çarşamba
TGSD’nin Yeni Başkanı: Şeref Fayat

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nin (TGSD) bugün düzenlenen 12. Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkanlık görevi, System Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Fayat’a verildi. Divan Başkanlığını Turan Sarıgülle’nin üstelendiği kurul yoğun katılımla gerçekleşti.

“İhracat Çıtasını Daha da Yukarı Çıkartacağız”

TGSD’nin 19. Başkanı Şeref Fayat yaptığı teşekkür konuşmasında: “Sanayici, çalışan ve diğer paydaşlar ile bir bütün olarak hazır giyim endüstrisini geliştirmek, ihracat çıtasını daha da yukarıya çekmek için çalışacağız” dedi. Fayat, yeni dönemin öncelikleri arasında Türk hazır giyim sanayicisinin pazarlama gücünü geliştirmeye yönelik çalışmaların önemli bir yer tutacağını ifade etti. TGSD’yi Anadolu ve Avrupa’da şubeleştirmek için çalışacaklarını söyleyen Fayat, Özellikle Avrupa’daki şubelerimizi üyelerimizin pazarlama gücünü geliştirecek merkezler olarak kurgulayacağız” dedi. Fayat, yeni dönemde sektörde yer alan tüm kesimleri kucaklayacaklarını derneğin üye profilini geniş bir zemine yayacaklarını belirtti.

TGSD’nin yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hadi Karasu (Intersource), Cevdet Karahasanoğlu (Pameks), Sami Kariyo (Penti Çorap), Ramazan Kaya (TYH Tekstil), Toygar Narbay (Narkonteks), Murat Aydın(Modega), Önder Türkmen (ACT Tekstil), Cem Altan (Aycem Tekstil), Ümit Özüren (Murat Çorap), Murat Öztürk (Realkom), Esra Ercan (Spring Near East), Mustafa Laçin (Timay), Seda Dicle (İnternet Tekstil), Sanem Dikmen (ETF Tekstil), Bülent Alkanlı (Perseus), Hakan Tin (Reha Tekstil), Tanzer Gözek (Kimtex), Demet Mutlu Üçok (Trendyol), Atıl Kutoğlu (Modacı), Mete Pamukçu (Tekboy), Umut Boz (Umut Boz), Murat Şimşek (SMM Tekstil) ve Kemal Genç (Genç Tekstil).

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.