TETSİAD’ta Yaşar Küçükçalık Güven Tazeledi

TETSİAD’ın olağan genel kurul toplantısı İstanbul Wow Otel’de yapıldı. Genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Yaşar Küçükçalık, katılımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

  03 Temmuz 2013 22:58 Çarşamba
TETSİAD’ta Yaşar Küçükçalık Güven Tazeledi

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (TETSİAD) İstanbul Wow Otel’de yapılan genel kurul toplantısında Yaşar Küçükçalık, yeniden başkanlığa seçildi. Tekstil sektöründen yoğun katılımın olduğu genel kurul toplantısında sektör mensupları, üzerinde uzlaşılan tek liste ile seçime gidilmesinin sektör olarak geleceğe daha güvenilir bakılması gerektiğini vurguladı.

TETSİAD Genel Kurulu’nun önümüzdeki üç yıl için oy birliği ile görevlendirdiği yönetim kurulu; Başkan Yaşar Küçükçalık, Başkan Yardımcıları Ali Sami Aydın ve Zafer Katrancı, Genel Sekreter Cengiz Özmen, Mali Sekreter Abdülhadi Köseoğlu ile Üyeler Ufuk Ocak, Erdoğan Baydemir, Mehmet Fatih Dereköylü, Bülent Koçak, Vehbi Akman ve Can Tanrıverdi şeklinde oluştu.

Yeni Yönetimin seçilmesinin ardından İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle ve Bursa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İbrahim Bürkay’ın yanı sıra TETSİAD Başkanı Yaşar Küçükçalık, sektör hakkında görüşlerini belirten konuşma yaptı.

Konuşmasına üyelere teşekkür etmekle başlayan Yaşar Küçükçalık, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. Sektörün birlikte hareket etmesi ile seslerinin daha güçlü çıkacağını söyleyen Küçükçalık, sıkıntıların ancak bu şekilde ortadan kalkacağını belirtti. Derneğin, bugüne kadar görev yapan tüm yönetim kurullarının başarı ile görevlerini tamamladıklarını kaydeden Küçükçalık sözlerini şu şekilde tamamladı; “EVTEKS fuarı dünyanın en önemli fuarları arasına taşındı ve her geçen yıl daha da önemli hale geliyor. Önümüzdeki dönem daha geniş bir kadro ile akademisyenler ve seçkin işadamlarından oluşan çalışma grupları oluşturarak yapılan çalışmalarla, dünyayı farklı bir perspektiften izleyeceğiz. Önümüzdeki hedef, ev tekstili dünyasına yeni bir vizyon ve yön vermek olacak.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.