Tekstil ve Konfeksiyon Sektörü İzmir’de Buluştu

Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması; aksesuar, dantel, nakış, organik kumaş, lazer kesim ve yedek parça üreticilerini, hazır giyimcilerle bir araya getirdi.

  01 Haziran 2018 01:00 Cuma
Tekstil ve Konfeksiyon Sektörü İzmir’de Buluştu

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından 8 Mayıs tarihinde bu yıl beşinci kez düzenlenen ‘Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması’, tekstil ve konfeksiyon tedarikçisi EGSD üyeleri ile hazır giyim ve moda sektörü temsilcilerini buluşturdu. EGSD üyelerinin yeni sezon ürünlerini sergileme fırsatı yakaladığı organizasyona, dokuma-örme kumaş, boyahane, ambalaj, yazılım, nakış, brode, güpür, konfeksiyon makinaları, barkod sistemleri, yazılım, etiket, tela, aksesuar, fermuar ve benzeri ürün gruplarından toplamda 30 firma katıldı.

EGSD üyelerinin katıldığı etkinliğin artık köklü bir sektörel buluşma haline dönüştüğünü ifade eden EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Atınç Abay, “Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz buluşmaya 300’ün üzerinde ziyaretçi gelmişti ve etkinliğin geri dönüşü son derece olumlu olmuştu. Yükselen bir grafiğe sahip olan Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması’nın özellikle tekstil ve konfeksiyon sektörünün bir araya gelerek iş birlikteliklerinin sağlandığı bir platform haline dönüştüğünü söyleyebiliriz.” dedi.

Bu yıl beşincisine imza atılan ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen 500 ziyaretçiyi ağırlayan Ege Tekstil ve Konfeksiyon Tedarikçileri Buluşması, katılımcılara önemli iş bağlantıları sundu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.