Mendil Endüstrisinin İnovatif Ürünleri Ödüllendirildi

INDA tarafından her yıl verilen Dünya Mendil İnovasyon Ödülü’nü ‘Berry Plastics’in, Chicopee® Microfiber Floor Care System’ ürünü kazandı.

  13 Temmuz 2017 01:00 Perşembe
Mendil Endüstrisinin İnovatif Ürünleri Ödüllendirildi

2017 Dünya Mendil İnovasyon Ödülü (World of Wipes Innovation Award®) Tennessee Nashville'de 12-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Uluslararası Dünya Mendil Konferansı'nda sahiplerini buldu. INDA tarafından her yıl verilen prestijli ödül için finale kalan ürünler arasında; Berry Plastics’in Chicopee® Mikrofiber Zemin Bakım Sistemi, Elsner Engineering’in Silindir Mendiller için Yapıştırıcısız Kuyruk Bağı ve Kimberly-Clark Corporation’un Huggies® Doğal Bakım Ekstra Hassas Bebek Mendilleri ürünleri yer almıştı. Yapılan oylamalar sonucunda ödülü Berry Plastics’in, Chicopee® Mikrofiber Zemin Bakım Sistemi kazandı. Yarışmada finale kalan ürünler, pazarın önceden yanıtlanmamış ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Berry Plastics'in Chicopee Mikrofiber Zemin Bakım Sistemi

 

Chicopee'nin temizlik için kullanılan kısa süreli tek kullanımlık mikrofiber bezleri, hijyeni arttırmak veya temizlik malzemelerinin yıkanmasını engellemek isteyen tesis yönetimi ve temizlik şirketleri için tek kullanımlık bir çözüm sunuyor.

Elsner Engineering Silindir Mendiller için Yapıştırıcısız Kuyruk Bağı

 

Elsner, otomatik teneke kutuya aktarma yaparken makineden çıkan mendil kuyruklarını kontrol etmenin bir yöntemine ihtiyaç duyduğunu göz önüne alarak tutkal kullanmayan bu çözümü geliştirdi. Uyumluluk sorunları ve diğer standartlar nedeniyle birçok müşteri ürünlerine tutkal gibi bir madde ekleyemez. Ultrasonik işlemlerle, dokunmamış mendillerin kuyruğu, katkı maddesi veya renk değişikliği olmaksızın "kapalı" olarak bağlanır.  Patent bekleyen tasarım, ürünün son kısmı teneke kutunun üzerinden dağıtıldığından, bir mürekkep kütlesinin oluşmasını önlemek için mümkün olan en düşük bağ kuvvetini kullanır, böylece son kullanıcının ürünle ilgili deneyimini iyileştirir.

 

Kimberly-Clark Corporation'ın Huggies Doğal Bakım Ekstra Hassas Bebek Mendilleri

Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi hemşireleri ile ortak olarak geliştirilen Huggies Doğal Bakım Ekstra Hassas Bebek Mendilleri, prematüre cilt için özel olarak geliştirilmiş ilk ve tek bebek mendili. Huggies Doğal Bakım Ekstra Hassas Mendiller, bebek cildi için nazik bir temizlik sağlar. Hastane kullanımına yönelik mendiller hassas yenidoğan cildini ıslaklık bırakmadan hafifçe kaydırır; alkol, parfüm ve boyarmaddelerden arındırılmış, hafif, su bazlı bir formülle üretilmiştir.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.