KYSD Üyelerinden LASİAD’a Önemli Ziyaret

Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özpehlivan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti.

  22 Nisan 2016 09:01 Cuma
KYSD Üyelerinden LASİAD’a Önemli Ziyaret

Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği (KYSD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özpehlivan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği’ne (LASİAD) nezaket ziyaretinde bulundu. LASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca, yönetim kurulu üyeleri ve sekretaryanın hazır bulunduğu ziyarette, tekstil sektörünün yeni yılında KYSD ve LASİAD’ın birlikte imza atacağı etkinlikler üzerinde duruldu.

Gerçekleştirilen ziyarette 29 Mart’ta yapılan KYSD Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığını devralan Murat Özpehlivan, sektörün tüm paydaşlarına yakın olacağı mesajı verdiğini ve bunu gerçekleştirmek için çalıştığını belirtti.  LASİAD’ın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Özpehlivan, “Aynı zamanda sektörde yetiştiğim dernek olan LASİAD’ın benim için ayrı bir yeri var. Bu süreçte de işbirliğimizin devam edeceğinden şüphem yok. Birlikte önemli çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyor, LASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Gıyaseddin Eyyüpkoca’ya ve yönetim kurulunun değerli üyelerine teşekkür ediyorum.”  dedi.

LASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca ise iki dernek arasındaki işbirliğinin önemine vurgu yaparak hazır giyim sektöründe KYSD’nin önemli bir yere sahip olduğunu ve birlikte ortak çalışmalara imza atacak olmaktan mutluluk duyduklarını vurguladı.

İki dernek arasında imzalanan protokolle, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ortak projeler ve işbirliğinin ilk adımı atılmış oldu. LASİAD ve KYSD üyelerinin birbirlerini yakından tanıdığı, çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği görüşme, karşılıklı plaket verilmesiyle sonlandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.