KYSD Üyeleri İTHİB’i Ziyaret Etti

Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özpehlivan, İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle’ye ziyarette bulundu.

  07 Haziran 2016 09:01 Salı
KYSD Üyeleri İTHİB’i Ziyaret Etti

Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği (KYSD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özpehlivan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 27 Mayıs Cuma günü İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’ne(İTHİB) nezaket ziyareti gerçekleştirdi. İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, yönetim kurulu üyeleri ve sekretaryanın hazır bulunduğu ziyarette, güncel ekonomik durum değerlendirildi ve tekstil sektörünün yeni yılında KYSD ve İTHİB’in gerçekleştireceği etkinlikler üzerinde duruldu.

Geçtiğimiz mart ayında KYSD Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığını devralan Murat Özpehlivan, gerçekleştirilen ziyarette İTHİB Başkanı Gülle’ye KYSD tarafından 23 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan “Trend ve İnovasyon Etkinliği” hakkında bilgi verdi.

Türkiye’de sektörel fuarlar konusunda karşılıklı müzakerelerin yapıldığı toplantıda, KYSD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özpehlivan, “Trend ve İnovasyon Etkinliği” konusunda İTHİB’den destek istedi. Ortak etkinlikler ve iş birlikleri konusunda değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle de yan sanayi sektörünün dinamizminden ve öneminden bahsederek geçmişte olduğu gibi bugün de desteklerine devam edeceklerini kaydetti. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından İTHİB ve KYSD’nin ortak etkinlikler konusunda sıklıkla bir araya gelmesi kararlaştırıldı. Ziyaretin ardından başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.