KYSD İTO’yu Ziyaret Etti

Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar’ı ziyaret etti.

  16 Aralık 2016 10:00 Cuma
KYSD İTO’yu Ziyaret Etti

Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği(KYSD), 15 Aralık’ta İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar’ı ziyaret ederek, sektörel konular ve İTO-KYSD işbirliği hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği Başkanı Dr. Murat Özpehlivan, Başkan Yardımcısı Osman Nuri Noyan, Yönetim Kurulu Üyeleri Muharrem Erdoğan ve Yahya Uğur ile KYSD Fermuar Sektörü Başkanı Ömer Özpehlivan’ın katıldığı ziyarette, sektörel konular ve II. Tekstil Aksesuarları Trend ve İnovasyon Etkinliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede KYSD’nin faaliyetleri ve hedeflediği projeler hakkında Başkan Dr.Murat Özpehlivan’ın yaptığı bilgilendirmenin ardından, 2016 yılında ilki gerçekleştirilen Tekstil Aksesuarları Trend ve İnovasyon Etkinliği konusunda bilgiler paylaşıldı.

İstanbul Ticaret Odası’nın ana sponsor olduğu etkinlik konusunda açıklama yapan Başkan İbrahim Çağlar ise İstanbul Ticaret Odası olarak ülkemizin tüm sektörlerini desteklemekten her zaman memnuniyet duyduklarını ve bu etkinliğe de destek olmaya hazır olduklarını belirtti. Görüşme sonrasında KYSD Başkanı Dr. Murat Özpehlivan, konfeksiyon yan sanayi sektörüne sunduğu hizmet ve desteklerden ötürü İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar’a plaket takdim etti.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.