İtalyan Tekstil Makineleri Fespa'da

İtalya, 15-18 Mayıs tarihlerinde Berlin'de düzenlenecek olan FESPA Global Print Expo'da birçok tekstil makine üreticisi tarafından temsil edilecek.

  01 Mayıs 2018 01:00 Salı
İtalyan Tekstil Makineleri Fespa'da

İtalyan tekstil makine üreticileri son teknoloji gelişmelerini Berlin'de düzenlenecek olan FESPA Global Print Expo'da sergileyecek. Fuarda kendi stantları ile yer alan şirketlerin dışında, İtalyan Tekstil Makineleri Üreticileri Birliği (ACIMIT) tarafından oluşturulan ortak alanda ise altı şirket ürünlerini sergileyecek. ACIMIT alanında ürünlerini sergileyecek olan İtalyan şirketleri arasında Arioli Group, Beta Machinery, Carù, Mcs, Monti-Mac ve Unitech bulunuyor.

Bu etkinlik, ACIMIT'in kolektif bir çaba sarf ettiği ilk fuar olarak öne çıkıyor.  ACIMIT Başkanı Alessandro Zucchi, “Günümüz dijital dönüşümünün tekstil endüstrisine yönelik üretim süreçlerindeki en büyük gelişme trendlerinden biri olduğuna kuşku yoktur. Dijital baskı henüz tamamen geleneksel baskı süreçlerinin yerini almamış olsa da, herkes bu üretim teknolojisi için güçlü bir büyüme trendi bekliyor.” dedi.

Üretim süreçlerinde esneklik, hız, yaratıcılık, düşük çevresel ve ekonomik etki, dijital baskı teknolojisine yatırım yapan tekstil baskı üreticilerinin hedeflediği öncelikli niteliklerdir. Zucchi, konuya ilişkin açıklamalarında; “Como sanayi bölgesi başta olmak üzere İtalya, yenilikçi dijital dönüşümlerde çok önemli bir rol oynadı. Dünyanın en büyük baskı üreticilerinin birçoğu İtalyan ve dijital tekstil baskı teknolojisi ülkemizde gelişmiştir. En tanınmış baskı makineleri markalarının yanı sıra, ön ve son işlem makineleri gibi fonksiyonel dijital baskı üretim süreci makinelerini de portföyümüzde bulunuyor.” sözlerine yer verdi. FESPA Global Print Expo'da ziyaretçiler, İtalyan teknolojilerini yakından değerlendirme fırsatı yakalayacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.