İHİB’in Yeni Başkanı Uğur Uysal

İstanbul Halı İhracatçıları Birliği (İHİB)’in yeni başkanı Uğur Uysal oldu.

  27 Mayıs 2014 13:11 Salı
İHİB’in Yeni Başkanı Uğur Uysal

İstanbul Halı İhracatçıları Birliği (İHİB)’in yeni başkanı Uğur Uysal oldu. 10 yıldır İHİB Yönetim Kurulu üyesi olan Uysal, yeni dönemde 4 yıllığına İHİB’in başkanlık koltuğunda oturacak. Yapılan Genel Kurul seçimlerinde oyların çoğunluğunu alarak İHİB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilen Uğur Uysal, seçim sonrası Genel Kurula hitaben yaptığı konuşmada 16 yıldır halı sektörünün her kademesi ile ilgilendiğini ve değişim için aday olduğunu anlatarak, “Daha demokratik olmak, büyük küçük demeden tüm ihracatçıya eşit söz hakkı tanımak için buradayız. İhracatçının derdini dinleyen, sektörün gelişimi için ortak akıl oluşturacak bir yönetim kurulu oluşturduk” dedi.

İHİB’de Değişim Kaçınılmaz

Değişimin kaçınılmaz olduğunu ve bunun için yeni yönetim kurulu ile birlikte 12 maddelik bir değişim planı hazırladıklarını söyleyen Uysal , “Isparta Halı İhtisas Gümrüğü’nün İstanbul’a getirilmesi, eski halı ve kilimlerin ithalatının serbest bırakılması, Halı Meslek Lisesi’nin açılması, markalaşma, ürün geliştirme, satış teknikleri ve devlet teşvikleri ile ilgili sektöre eğitimlerin verilmesi gibi çalışmalar öncelikli hedeflerimizdir” diyerek gelecek planlarını anlattı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.