Fransız Tekstil Makine Üreticileri Techtextil’de

Fransız Tekstil Makine Üreticileri, teknik tekstil üreticileri ile olan stratejik ortaklığını Mayıs ayında Frankfurt’ta düzenlenecek olan Techtextil’de bir kez daha vurgulayacak.

  05 Mayıs 2017 01:00 Cuma
Fransız Tekstil  Makine Üreticileri Techtextil’de

Fransız Tekstil Makine Üreticileri Birliği (UCMTF), Mayıs ayında Frankfurt’ta gerçekleştirilecek olan Techtextil Fuarı’na katılarak, üyeleri ile birlikte teknik tekstil üreticilerine sunulan çözümleri tanıtacak.

Yeni pazarlara yönelik tasarım ürünlerini sergileyecek yaklaşık bin katılımcının yer alacağı Techtextil 2017’de müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak gerçekleştirdikleri tasarımlar ile pazar liderlerinden olan Fransız Tekstil Makine Üreticileri de yenilikçi teknolojilerini sergileyecek.

UCMTF Dernek Başkanı Bruno Ameline konu ile ilgili değerlendirmelerini şu sözlerle paylaştı; “Bizleri tekstil topluluğunun bir parçası haline dönüştüren en önemli konu araştırma ve geliştirme faaliyetlerine verdiğimiz önem, bizlere ihtiyaç duyan müşterilerimizin hemen yanı başında yer alarak onlara hizmet sunmamız ve sürekli gelişen ekibimize yatırım yapmamızdır. Kitle makine pazarında rekabet halinde olmadığımız için, niş pazara odaklanmamız gerekiyor ve bu yüzden genellikle özel uygulamaları olan özel tasarımlar üretiyoruz. Bünyemizde yer alan şirketlerin büyüklüğü pazarlama ve Ar-Ge alanlarında  müşerilerimize entegre olmamızı kolaylaştırıyor.”

Fransız Tekstil Makine Üreticileri Birliği (UCMTF) çatısı altında bulunan yaklaşık 30 şirket Techtextil 2017’de yer alarak teknolojilerini tanıtacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.