Fransız Makineleri ITMA ASIA + CITME 2016’da

Fransız Tekstil Makine Üreticileri Birliği (UCMTF) Üyesi makine üreticileri, son yeniliklerini ITMA Asia + CITME 2016’da tanıtacak.

  14 Eylül 2016 09:00 Çarşamba
Fransız Makineleri ITMA ASIA + CITME 2016’da

Uzun elyaf eğirme, iplik bükme ve kontrol, ısı ayarlama, halı sistemleri, nonwoven, boyama, apreleme ve geri dönüşüm alanlarında faaliyet gösteren Fransız makine üreticileri, son yenilikleri ile ITMA Asia + CITME 2016’da yer alacak.

Fransız tekstil makine üreticilerinin çatı örgütü Fransız Tekstil Makine Üreticileri Birliği (UCMTF) ile birlikte fuarda yer alacak olan Fransız şirketleri, NSC Fiber to Yarn, Laroche, FIL Control, Aesa Air Engineering, Superba, Dollfus & Müller ve Trelleborg son inovasyonlarını Şanghay’da sergileyecek.

Müşteriler ile kurulan ortaklıkların inovasyonu da beraberinde getirdiğine vurgu yapan, UCMTF Genel Sekreteri Evelyne Cholet fuarla ilgili değerlendirmelerini şu sözlerle paylaştı; “En bilinen tekstil makine yaratıcısı Jacquard Fransız’dı. Araştırma ve geliştirme bizim genlerimizde var. ITMA Asia+CITME’nin Çin ve diğer Asya ülkelerinden gelen ziyaretçiler Fransız şirketlerin yeniliklerini keşfetmek için stantlarımızı ziyaret etmeli.”

Yeni İş Bağlantılarının Adresi ITMA Asia+CITME

Tekstil makineleri için Çin pazarı ve Asya pazarlarının çok önemli olduğunu belirten Genel Sekreter, Evelyne Cholet, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çin piyasasının ulusal pazar sayesinde toparlanacağına inanıyoruz. Çin’de seyahat ederken birçok Çinli’nin modayı akıllı telefonlar kadar sevdiğini ve kıyafete para harcamaya hazır olduğunu gördüm. Çin ulusal pazarının hızlı bir şekilde büyüyeceğini; hazır giyim, ev tekstili ve teknik tekstillerin üretimi için en iyi, etkili ve enerji tasarruflu makinelere çok daha fazla ihtiyaç duyulacağını düşünüyorum. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek için iyi bir konumda bulunuyoruz. ITMA Asia+CITME,  yeni bağlantılar kurmak için çok iyi bir fırsat olacaktır.”

Birliğin Tanıtım Komitesi Başkanı Superba’dan Hubert Tretsch ise, hizmet ve yedek parça servisini en iyi şekilde sunmak için her bir şirket tarafından çok etkili ağlar oluşturulduğunu söyledi. Tretsch, “Bu durum müşteriler için makinelerden en iyi verimi elde etmek ve en iyi sonuca ulaşmak için oldukça önemli.” sözlerine yer verdi.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.