Fransız Makinecilerden İstanbul’a Çıkarma

Fransız Tekstil Makine Üreticileri Birliği (UCMTF) üyeleri, katıldığı uluslararası fuarlarda sunduğu yenilikçi teknolojileri tanıtmaya devam ediyor.

  30 Mart 2018 01:00 Cuma
Fransız Makinecilerden İstanbul’a Çıkarma

Tekstil makineleri ihracatında dünyanın en büyük altıncı ihracatçısı konumunda bulunan Fransız Tekstil Makine Üreticileri, yeni teknolojilerini tanıtmak üzere İstanbul’a geliyor. Fransız Tekstil Makine Üreticileri Birliği (UCMTF) üyesi; NSC fibre to yarn, Laroche, Superba, FIL Control, Petit Spare Parts, Spoolex Group, Dollfus & Müller ve Aesa Air Engineering son yeniliklerini ITM Fuarı’nda yer alan standlarında tanıtacak.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirdikleri ürünleri, dünya pazarında yüksek katma değerli ürünler olarak sunan UCMTF üyeleri, pazar paylarını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Yıllık toplam konsolide cirosu 1 milyar Euro olan Fransız Tekstil Makineleri Üreticileri, özellikle uzun lifli iplikçilikte (yün, akrilik vb.), iplik büküm ve kontrolünde (teknik iplikler dahil), yer boyama, halı iplikleri için ısı ayarı, halı sistemleri, boyama ve kaplama, bitirme işlemleri için keçeler ve bantlar, nonwovenlar, tekstil fabrikalarının havalandırılması ve tekstil malzemelerinin geri dönüştürülmesi işlemlerinde oldukça güçlü bir konuma sahip.

Türkiye pazarının Fransız üreticiler için önemini koruduğunu belirten UCMTF Genel Sekreteri Evelyne Cholet, “Türkiye uzun yıllar boyunca ikinci veya üçüncü en önemli pazarımız olmuştur. Türk müşterilerimiz için güvenilir uzun soluklu çözüm ortakları olmak istiyoruz. Ekibimizin istikrarı firmalarımızın teknik açıdan çok daha fazla ilerlemesine ve müşterilerimizin uzun vadeli hedeflerine hitap etmesine olanak tanıyor. Makine ve teknoloji çözüm ortakları olduğumuzdan, Türk müşterilerimiz yenilikçi çözümleri uygulamak amacıyla bizimle çalışmak istiyor. Makineleri zamanında teslim ettiğimizi ve kurulumlarını gerçekleştirdiğimizi, mükemmel bir satış sonrası servis verdiğimizi ve yedek parçaları çok verimli bir şekilde gönderdiğimizi biliyorlar.” açıklamalarına yer verdi.

Fransız Makine Üreticileri Yeniliklerini Sergileyecek

İstanbul’da yeni teknolojilerini sergileyecek olan UCMTF üyesi firmalar arasında şu isimler bulunuyor:

Uzun kesikli elyaf işleme süreçlerine dönük yenilikçi eğirme hatlarındaki son gelişmeleri ziyaretçilere tanıtacak olan NSC fibre to yarn, Salon 3 Stand 315D'de Türkiye temsilcisi Samoteks'in standında yer alacak.

Laroche; Elyaf işleme makinelerinde önemli bir konumda olan Laroche, neredeyse 100 yıldır yeni çözümler geliştiriyor. Entegre üretimi ile geniş bir endüstri yelpazesi için hatlar sunuyor. Salon 3 stand 313 B’de yer alacak olan Laroche, ayrıca eş zamanlı düzenlenecek olan Hightex Fuarı’nda ise Salon 9 stand 904 B’de yer alacak.

VandeWiele aile şirketinin bir üyesi olan Superba, halı üretimi için tam teşekküllü hatlar sunuyor. Superba; Salon 2 stand 212-A'da Vandewiele standında yer alacak.

FIL Control; İplik üretiminde kullanılan sensörler, kesiciler ve kalite kontrol ekipmanları üreten FIL Control, müşterilerine güvenilir bir üretim süreci sunuyor. Aralarında yeni geliştirdiği iplik kalite ve kontrol sistemlerinin olduğu ürün gamını sergileyecek olan FIL Control, Salon 3 Stand 316C’de yer alacak.

Petit Spare Parts; tekstil endüstrileri için uzman bir tedarikçi olan Petit Spare Parts, ICBT için kaliteli sayım makineleri ve Saurer-Diederichs için dokuma tezgahlarına yönelik 20.000'den fazla referansa sahip istikrarlı ve kalıcı bir yedek parça depolama kapasitesine sahip. Petit Spare Parts, Salon 3 Stand 316C’de yer alacak.

Tekstil sektörünün ihtiyaç duyduğu ekipmanları üreten Spoolex Group, yarı otomatik ve tam otomatik birleştirme sistemlerinin yanı sıra paketleme otomasyon sistemi ile faaliyet gösteriyor. Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi’nde önemli bir başarıya sahip olan Spoolex Group, Salon 3 stand 312’de yer alacak.

Tekstil terbiye makineleri, konveyörler geliştiren, üreten ve aralarında baskı kurutucularının ve termobonding fırınının da olduğu birçok kurutucu için kayışlar ve keçeler satan Dollfus & Muller, teknik tekstil üreticilerine tekstil kurutucu bantları ve birçok özel keçeler tedarik etmektedir. Türkiye pazarına büyük önem veren Dollfus & Muller, Türkiye pazarında baskı kurutucu keçeleri için Çetin Makine; sanfor keçeleri ve baskı kurutma kayışları alanında ise Nes Tekstil tarafından temsil ediliyor. Dollfus & Muller, salon 10-12 fuaye alanında stand F13’de yer alacak.

Her elyaf türüne (pamuk, rayon, polyester, harmanlar, yün, akrilik) adapte edilmiş gerekli sıcaklık ve nemi korumak için komple tekstil hava mühendisliği sistemleri tedarik eden Aesa Air Engineering; Türkiye’yi önemli bir pazar olarak görüyor. Türk müşterilere en iyi hizmeti vermek isteyen Aesa, salon 3, stand 310A’da yer alacak.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.