CEMATEX’e Yeni Başkan

Zürih merkezli Avrupa Tekstil Makineleri Üretici Komisyonu CEMATEX’in yeni Başkanı olarak Amsterdam’da gerçekleştirilen genel kurulda Fritz P. Mayer atandı.

  03 Kasım 2016 09:05 Perşembe
CEMATEX’e Yeni Başkan

CEMATEX’in yeni Başkanı Fritz P. Mayer görevi 4 yıldır yürüten ve emekliye ayrılan Charles Beauduin’den devraldı. 1981 yılında Karl Mayer firmasının Genel Müdürü olarak atanan Fritz P. Mayer, 2007 yılında Karl Mayer Group’un CEO’su olarak yönetim kurulunda yer aldı. 2013 yılında Karl Mayer Group’un operasyonel yönetiminden emekli olan Fritz P. Mayer, şirketin Denetleme Kurulu’nda halen yer alıyor. Fritz P. Mayer, aynı zamanda Ocak 2016’dan bu yana Alman Tekstil Makinacıları Birliği VDMA’nın Başkanlığını yürütmekteydi. Fritz Mayer, evli ve 3 çocuk babasıdır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.