BTMA Yeni CEO'sunu Seçti

İngiliz Tekstil Makineleri Birliği (BTMA), Jason Kent'in Ağustos ayından geçerli olacak şekilde BTMA Group'un CEO'su olarak atandığını duyurdu.

  24 Eylül 2021 08:56 Cuma
BTMA Yeni CEO'sunu Seçti

Jason, sekiz yılı aşkın bir süredir BTMA yönetim kurulunda idari ve yönetimsel konularda yetkiye sahip olmayan bir üyedir ve 35 yılını halı tafting makineleri endüstrisinde faal olarak geçirmiş ve edindiği tecrübeyle sektörde engin bir deneyime sahiptir.

Yıllara dayanan hizmetiyle bir makine teknisyeni mühendisi olarak, 2013 yılında Vandewiele Group tarafından satın alınana kadar Cobble Blackburn'de daha fazla sorumluluk gerektiren birçok pozisyona geçiş yapan yetkili aynı zamanda tafting makine işletmeleri için Genel Müdür (Yönetim Direktörü) olarak da görev yaptı.

Ayrıca 2011'de MBA eğitimi için yarı zamanlı çalıştı ve aynı zamanda Chartered Management Institute da Chartered Fellow olarak görev yaptı.

BTMA Dernek Direktörü Alan Little, “Jason, BTMA'yı geleceğe taşımak için doğru kişi” dedi ve ekledi, "Jason'ın tekstil makineleri geçmişi, iş geliştirme becerileri ve BTMA ve üyelerine ilişkin kapsamlı bilgisi, kurulun stratejik vizyonunu ortaya koymada önemli rol oynayacaktır. Halihazırda mevcut olan BTMA personeli, Jason'ın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için onunla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyor”.

Jason Kent, “BTMA'ya katıldığım için çok ayrıcalıklıyım” dedi ve şunları paylaştı, "Üyelerimizin yüzleşmesi gereken önümüzde yeni jenerasyonlarla ilintili birçok yenilik olduğuna inanıyorum ve BTMA’in zorluklarla mücadelede hazır olması gerektiğine ve süreci yönetebileceğine inanıyorum.’’

“Gördüğüm kadarıyla, üyelerimiz için daha iyi etkili işletme verileri sağlamak için üç temel hedef hedef üzerine dayanıyoruz; endüstriyel yeteneklere ilişkin açıkta kalan noktalara ilişkin aktif katılım, endüstriyel dijitalleşme devriminin ön saflarında yer almak ve inovasyon ve bununla ilişkili küresel sürdürülebilirliğe odaklanma ile ortaya çıkan fırsatların kurum ve kuruluş tarafından özünmesi ve delegasyonunu sağlamak.’’

“Üyelerimizde, iş ortaklarımızda ve meslektaşlarımızda görev alan o kadar çok harika insan var ki, önümüze çıkacak fırsatlar önemli. Ön plana insanı koyarken, BTMA Grubu'nun vizyonunun da daha derinlemesine aktarımı ve aynı zamanda hedeflerimizi, karşı karşıya kaldığımız zorlukları ve farklılıklarımızı daha karşılaştırmalı bir şekilde belirlemek için önümüzdeki aylarda üyelerimizle ilişki kurmak için zaman kaybetmek istemiyorum."

1940 yılında kurulan British Textile Machinery Association, İngiliz tekstil makine üreticilerini ve ürünlerini dünyaya aktif olarak tanıtmaktadır. Kâr amacı gütmeyen kuruluş, üyeleri ile tekstil imalat sektöründe giderek çeşitlenen endüstriler arasında bir köprü görevi görür.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.