Belçika Tekstil Endüstrisi, ITMA ASIA + CITME 2020 İçin Hazır

Koronavirüs salgınının uluslararası iş seyahatlerini etkilemeye devam etmesine rağmen, Belçika tekstil makineleri teknolojisi endüstrisi, İTMA ASIA +CITME hazırlanıyor.

  11 Mayıs 2021 10:55 Salı
Belçika Tekstil Endüstrisi, ITMA ASIA + CITME 2020 İçin Hazır

ITMA ASIA 12-16 Haziran 2021 tarihleri ​​arasında Şanghay'daki Ulusal Sergi ve Kongre Merkezi'nde (NECC) 170.000 metrekarelik brüt sergi alanı ile 6 salonda gerçekleştirilecek. Önemli Belçikalı katılımcılar arasında Picanol, Vandewiele, BMSvision, Bonas ve Hammer-IMS bulunuyor.

Picanol CEO'su ve Symatex Başkanı Luc Tack, yaptığı açıklamada, “ITMA ASIA fuarı, küresel ekonominin geliştiği bir zamanda Asyalı alıcılarla bağlantı kurmamıza yardımcı olacak önemli bir platformu temsil ediyor. ITMA ASIA + CITME, şüphesiz, Asya'daki tekstil endüstrisi için en önemli ticaret fuarıdır. Tekstil makineleri için en önemli pazarlardan biri olan Çin, bize müşterilerimize daha yakın olmak için ideal bir fırsat sunuyor. Ve bu hedefi ancak bu pazarın tam kalbinde yer alarak gerçekleştirebiliriz. Haziran ayındaki gösteriyi kaçırmak, Symatex üyeleri için bir seçenek değil ve varlığımızın 2021 için iddialı ticari hedeflerimizi gerçekleştirme açısından olumlu bir etki yaratacağından son derece eminiz "dedi.

Symatex Genel Sekreteri Stijn Pauwels de aynı fikirde, “Belçikalı şirketlerimiz uluslararası pazarlama ve satış çabalarına devam etme yönünde çok istekliler. Olumlu ekonomik büyüme endüstri için harika bir haber, iyileşme biraz zaman alacak, ancak ticari canlanmayı yeniden hızlandırmak için ITMA ASIA + CITME fırsatlarını tam olarak benimsiyoruz. Belçikalı katılımcılarımız kesinlikle Şanghay'da güçlü bir sergileme için hazırlanıyor.!"

Asya'nın endüstriye yönelik ihtiyaçlarına cevap vermek

Müşteri başarısının anahtarı en yüksek performanslı teknolojiyi sunmak olduğundan, Belçika makine endüstrisi güçlü bir Ar-Ge odaklı ve ülkenin Ar-Ge alanındaki en büyük yatırımcılarından biridir. Katma değerinin % 8'i Ar-Ge'ye  ayrılırken Belçika imalat endüstrisinin araştırma enstitüsü anahtat personelinin % 11'inden fazlası atanıyor. Agoria (Belçika teknoloji endüstrisi federasyonu) tarafından yönetilen Symatex, üyelerini desteklemek için hem ekonomik hem de teknik alanlarda aktiftir. ITMA ASIA + CITME 2020 ziyaretçileri, en son yenilikler hakkında bilgi edinmek için ayrıcalıklı bir fırsata sahip olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.