ATHİB Genel Kurulundan Zeki Kıvanç’a Tam Destek

ATHİB Genel Kurulunda mevcut Başkan Zeki Kıvanç üyelerin tamamının desteğini alarak yeniden başkan seçildi

  23 Nisan 2014 18:05 Çarşamba
ATHİB Genel Kurulundan Zeki Kıvanç’a Tam Destek

Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB) Seçimli Genel Kurul Toplantıları kapsamında Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (ATHİB) Genel Kurulu düzenlendi. AKİB Toplantı Salonu'nda yapılan Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Genel Kurulunda seçime mevcut Başkan Zeki Kıvanç'ın oluşturduğu tek listeyle gidildi. Zeki Kıvanç, oy kullanan üyelerin tamamının desteğini alarak tekrar başkan seçildi.

İhracatçı Birlikleri'ni yeniden düzenleyen yasa gereği 4 yıllık dönem için yapılan seçimde bir konuşma yapan Kıvanç, yeni dönemde yapacakları çalışmalarla ilgili olarak, üyelerinin dış pazarlarda rekabet gücünü artırmak ve katma değeri yüksek ürünler ihraç edebilmeleri çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdikleri Dokuma Kumaş Tasarım Yarışması'nı bu yıl da yapacaklarını belirten Kıvanç, "Üyelerimizin ihtiyaçlarına özel hazırlanmış eğitim programları, menfaatlerini korumak amacı ile yetkili mercilerle yapılacak girişimler gibi ihracatlarını artıracak her türlü faaliyetin içinde olmaya devam edecek ve üyelerimizin desteğe ihtiyacı olduğu her an yine yanında olacağız. Önümüzdeki dönemde de çok daha yüksek ihracat rakamlarının başarısını sizlerle paylaşmayı temenni ediyoruz" dedi.

Kıvanç konuşmasını şöyle sürdürdü: "Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu olarak, geçtiğimiz 4 yıl boyunca bize verdiğiniz desteğe layık olmaya çalıştık. Önümüzdeki dönemde de çok daha yüksek ihracat rakamlarının başarısını sizlerle paylaşmayı temenni ediyoruz.”

Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Genel Kurul Toplantısı'nda yapılan seçimler sonucunda yönetim kurulu şu firmalardan oluştu;

Başkan: Kıvanç Teks. San. ve Tic. A.Ş

Asil Üyeler

1. Arı Tarım Ürü. Paz. Tic. San. A.Ş.

2. Ulusoy Teks. San. ve Tic. A.Ş.

3. Filpa Ambl. ve Dış Tic. A.Ş.

4. Kimteks Teks. İnş. Tic .ve San. A.Ş

5. Lüks Kadife Tic. ve San. A.Ş

6. Hasekioğlu Teks. İnş. Gıda Pet. Ürün. Tur. İml. San. ve Tic. A.Ş.

7. Oğuz Teks. San. ve Tic. A.Ş.

8. Çms Paz. ve Tic. Ltd. Şti.

9. Arıkan Mensucat San. Ve Tic. A.Ş

10. Elif İplik Tekstil Otomotiv İnş. San. Tic. Ltd. Şti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.
Tek yaptıkları üye kesintileri ile bakan isimli okul ve bol bol yurtdışı gezileri
misafir 26 Nisan 2014 23:10 Cumartesi
   
Yorum Sayısı (1)