AHKİB’de Hayri Uğur Yeniden Başkan Seçildi

AHKİB Genel Kurulunda 4 yıllık dönem için yapılan seçimlerde mevcut Başkan Hayri Uğur yeniden başkan seçildi

  23 Nisan 2014 14:44 Çarşamba
AHKİB’de Hayri Uğur Yeniden Başkan Seçildi

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (AHKİB) Genel Kurulu yapıldı. Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB) Genel Kurul Toplantıları kapsamında düzenlenen ve 4 yıllık dönem için yapılan seçimlerde mevcut Başkan Hayri Uğur yeniden başkan seçildi. Üyelerinin tamamının desteğini alan Hayri Uğur, yeni dönemde de birliğin başkanlığına getirildi.

AHKİB Genel Kurulunda konuşan Hayri Uğur, hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün Türkiye’nin istihdam yükünü sırtlayan en önemli sanayi kollarından bir olduğunu kaydetti. Tekstil sektörün küçük tesislerden büyük üretim tesislerine kadar her büyüklükteki işletmelerde üretim gerçekleştirdiğine dikkat çeken Uğur, “Sektör, bilgisayar destekli üretim sistemlerinin hızla gelişmekte, çevreye ve doğaya olumsuz etkisi olmayan modern bir sanayi kolu olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, siz değerli üyelerimizin katkıları ile 2013 yılında ihracatını, bir önceki yıla kıyasla yüzde 23 artırarak 281 milyon dolar olarak gerçekleştirmiş ve Türkiye’nin sektör ihracatından aldığı payı yüzde 1,62’ye çıkarmıştır. 2013 yılında sektör olarak yakalanan ivmenin, önümüzdeki dönemde de sizlerin katkılarıyla artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

AHKİB Yönetim Kurulu’nda 4 yıl süreyle görev üstlenecek liste şu firmalardan oluştu:

Başkan: Uğur Tekstil San.Ve Tic.Ltd.Şti.

Asil Üyeler

1. Atlas Giyim San. ve Tic. A.Ş.

2. B Fashion Teks. Mak. Hed. Eş. Oyun. Ve Saat. Dış Tic. Ltd. Şti.

3. Bossa Tic. ve San. İşlt. Tic. A.Ş.

4. Doteks Tekstil Ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti.

5. Nes Giyim Sanayi Tekstil Tic. Ve Pazarlama Ltd. Şti.

6. Sg Konfeksiyon İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

7. Tayfan Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti.

8. Aytek Konf. Tic. Paz. Ltd. Şti.

9. Jeoteks Tekstil İth. İhr. San. ve Ticaret Ltd. Şti.

10. Kipaş Pazarlama ve Ticaret A.Ş.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.