ACIMIT 2013 Planlarını Açıkladı

: İtalyan makinacıların çatı örgütü ACIMIT, 2013 yılı tanıtım ve faaliyet planını açıkladı. Birlik hem en büyük tekstil pazarlarına hem de gelişmekte olan pazarlara odaklanarak ‘Made in Italy’ etiketine vurgu yapacak.

  21 Mart 2013 02:35 Perşembe
ACIMIT 2013 Planlarını Açıkladı

Küresel pazarda etkin bir konumda bulunan İtalyan makinacılar 2013 yılı için oldukça umutlu. 2013 yılını ‘uluslararasılaşma’ yılı olarak duyuran ACIMIT, düzenlediği Birlik Direktörler Kurulu toplantısında 2013 için güçlü bir vizyon çizdi.

13 Kasım’da gerçekleştirilen toplantıda 2013 yılında tanıtım çalışmalarının yapılacağı hedef ülkeler olarak; Bangladeş, Çin, Etiyopya, Alman, Hindistan, Endonezya, Moğolistan, Güney Afrika, Türkiye ve Vietnam belirlendi.  Bu bağlamda geçen yıllardaki aynı tanıtım stratejisini uygulayacak olan birlik, yurtdışında hem teknolojik sempozyumlar düzenleyecek hem de İtalya’da yabancı operatörler için eğitim kursları verecek.

Çin ve Hindistan gibi güçlü küresel tekstil pazarlarında, tanıtım çalışmalarını devam ettirmeyi planladıklarını açıklayan ACIMIT Başkanı Sandro Salmoiraghi, aynı zamanda, Bangladeş ve Vietnam gibi gelişmekte olan pazarlarda da İtalyan makinacıları destekleyeceklerini dile getirdi. Bu pazarlarda özellikle teknik ve yenilikçi tekstillerin büyük bir potansiyele sahip olduğuna dikkati çeken Salmoiraghi, 2013 Haziran ayında düzenlenecek olan Techtextil Franfurt fuarına katılmayı planladıklarını da kaydetti.

2013 yılında Hindistan ve Bangladeş’te ACIMIT’in ‘Sürdürülebilir Teknolojiler’ girişimcilik projelerinin uygulanacağını hatırlatan Salmoiraghi, İtalyan teknolojilerinin farkındalığına vurgu yapılacağını dile getirdi. Salmoiraghi, Bangladeş’te ‘ Made in Italy’ sürdürülebilir teknolojiler sempozyumunun, Hindistan ve Bangladeş’teki iletişim kanalları ile birlikte organize edileceğini belirtti.

Okunma : 3340


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.